С нощно каране откриват ски сезона на Витоша

Васил Русев
Васил Русев
1 Минути

С нощно каране ще бъде открит новият ски сезон на Витоша. От “Витоша ски”, които са собственици на съоръженията, обещаха, че няма да има промяна в цените на картите за лифтовете и влековете през започващия сезон.

Дневната карта остава с цена от 35 лв. за възрастни, а картата за нощно каране – 26 лв. При ползване на ски учител от училището на “Витоша ски” и екипировка от гардероба на дружеството, гостите на планината ще могат да се възползват от отстъпка в цената на билета за лифта. Единствената промяна е при ски картата за нощно каране. Цената й е 1 лев за деца до 12-годишна възраст.

Стартът на сезона над София ще бъде даден на 21 декември с нощно каране. На 22 декември ще бъде пуснат и кабинковият лифт, който ще се движи в традиционния си режим на работа, след като съоръжението беше в профилактика.

От събота въжената линия “Симеоново-Алеко” ще работи всеки ден от 8:30 до 16:30 часа.

Avatar photo
Автор: Васил Русев
Васил е журналист в уебсайт и списание „Агрозона“ от август 2018 година. Роден е през 1983 година в Пловдив. Възпитаник е на Националната професионална гимназия по горско стопанство "Христо Ботев" в град Велинград и на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Работи като журналист от повече от 10 г., а опитът му е съсредоточен в длъжностите - репортер, редактор и водещ. Личните му интереси са свързани с историята, политиката, природните процеси и спорта.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА