Голи фермери прославят аграрния труд

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Два дни остават до настъпването на новата 2017 година. По традиция в последните месеци на старата година дизайнерите започват да се надпреварват кой ще оформи по- красив, интересен, необичаен календар за да броим новите 365 дни. Не са малко и идеите във фермерството – от голи студенти до трактористки, прасета, коне, бали с пшеница и т.н. “Агрозона” събра едни от най- колоритните фермерски календари, подготвени за новата година и по- важното “свързани” със земеделието.

Оксфордски студенти се съблякоха голи, за да направят календарна фотосесия, подкрепяйки фермерите по цял свят:

Баварското обединение на младите земеделци  публикува еротичен календар за вдигане на имиджа на професията и привличане на общественото внимание към селското стопанство. Празничният подарък за самотните труженици в селските райони, стана един от най-качваните файлове в мрежата.hd_f8d240d8c9 Печатното издание, което струва 28 евро, отново беше разпродадено. Календарът на младите фермерки тази година показва, че независимо от техническата революция, главната работна сила в земеделието си остават човекът и тракторът. Според тамошната фермерска асоциация, “календара способства за формиране на позитивно мислене в медиите и повишава интереса на младите към аграрния сектор.

Френският моден фотограф Фред Гудон е пропътувал в търсене на млади фермери  за последния му проект:

Дизайнери подготвиха специален календар, на който позират дъщерите на фермери:

За по- скромните фермери:

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА