Предстои обучение за бутиково производство на лютеница

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Производителите на плодове и зеленчуци, които искат да произвеждат лютеница с продукти от собствената си градина могат да се информират за това на безплатно еднодневно обучение, което ще се проведе на 17 октомври в София.

Инициативата е на сдружение „Устойчиво общество” и дава възможност хората, които се занимават с биоградинарство и кулинарно занаятчийство като хлебарство, сладкарство, традиционна преработка на плодове и зеленчуци, пчеларство и други, да получат необходимата информация, за да могат да излязат на пазара.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ
Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама