Български ден на виното и деликатесите се провежда днес в Швейцария

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

„Български ден на виното и деликатесите” се провежда днес в швейцарския град Берн по инициатива на Министерството на земеделието и храните и Посолството на България в Берн. Целта на събитието е да бъдат представени българските млечни, месни и продукти на розова основа, които са напълно непознати на швейцарския пазар. Изложението се провежда на централния площад „Waisenhausplatz” и дава възможност за осъществяване на контакти с потенциални швейцарски партньори от хотелиерския и ресторантьорския бранш.

Българските продукти са разположени на площ 953 кв. м. в осем палатки, оборудвани с щандове. По повод събитието Посолството на България в Берн организира и Българска културна вечер. Изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по лозата и виното инж. Красимир Коев води българската делегация.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ
Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама