4-та Национална среща, АЗПБ, проф. Костова:Инвестициите в напояване не могат да бъдат ползвани за преотстъпен данък

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Инвестициите в напояване не могат да бъдат ползвани като инвестиции за преотстъпен данък според Закона за корпоративно подоходно облагане, това каза проф. д-р Надя Енчева Костова, регистриран одитор, дипломиран експерт – счетоводител по време на първия ден на Четвъртата национална среща на земеделските производители в България. Събитието се организира от АЗПБ в к.к. “Златни пясъци”.

“Инвестициите, които се надяваме да започнем да правим от средата на тази година, на практика не могат да ни служат за преотстъпения данък. Ние инвестираме тук, а след това си плащаме и данъците”, коментира Венцислав Върбанов, председател на АЗПБ, пред “Агрозона”.

Анета Стефанова

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА