Вижте какво място имат иновациите в пчеларството

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
2 Минути

Специален семинар на Службата за съвети в земеделието разяснява това

Онлайн семинар: „Иновативни системи, приложими в пчеларството за опазване на природните ресурси“ ще се проведе утре,3 ноември  2022 г. (четвъртък), от 11:00 ч.

Срещата ще бъде онлайн и се организира от Национална служба за съвети в земеделието, Териториален областен офис – Добрич и Университет за национално и световно стопанство – София.

По време на онлайн семинара участниците ще се запознаят с основните специфики на иновациите в областта на пчеларството. Ще бъдат представени добри примери за иновации в пчеларската дейност.

Във втората част на семинара участниците ще се информират за възможностите за подпомагане на млади фермери по предстоящия прием по подмярка 6.1 „Стартова помощ за млади земеделски стопани“ от мярка 6 „Развитие на стопанства и предприятия“ от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014 – 2020 г.

Основните теми на информационня семинар са следните:

Специфики на иновационните системи в пчеларството;

Добри примери за иновации в пчеларството;

Условия за подпомагане по подмярка 6.1 „Стартова помощ за млади земеделски стопани“ от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014 – 2020 г.

Участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация!

Линк за регистрация:  https://forms.gle/4gADH3y5Vuv1Qww76

Линк за достъп:  https://us06web.zoom.us/j/87513527771

ID за семинара: 875 1352 7771

За допълнителна информация и въпроси бихте могли да се свържете с с г-жа Маринела Георгиева – координатор на ТОО на НССЗ в гр. Добрич, тел.: 0885 848 182, ел. поща: [email protected]

 

 

ЕТИКЕТИ: ,
Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА