Управлението на риска влиза в Стратегическия план като нов инструмент

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

В публичното пространство сякаш Стратегическият план мина малко на заден план, но в никакъв случай не сме го забравили. Готови сме с коментарите по забележките, различните пояснения и допълнителни уточнения, като до две седмици ще се постараем да свършим цялата работа по Плана и да го изпратим в Европейската комисия. Самите отметки на ЕК изискват промени в документа. Някой от генералните неща са, че биологичното земеделие трябва да мине изцяло във Втори стълб, а някои от мерките по агроекологията отиват в Първи стълб“, казва министърът на земеделието Явор Гечев в интервю за Aгрозона.

В Стратегическият план се разписва и тема, за която никой не е знаел какво се случва, а това е Управлението на риска и съответните гаранционни схеми. Те са абсолютно нови и много важни инструменти. Не за първи път говорим за него, но работа на практика нямаше, уверява Гечев.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements