Училище по занаяти предстои на панаира на занаятите “Орешак-2015”

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

За трета поредна година се организира лятно училище в село Орешак, Троян, в рамките на Националното изложение на художествените занаяти и изкуства, предава БНР.

Желаещите ще имат възможност да усвоят основите на грънчарство, тъкачество, дърворезба, пирография и народни танци в рамките на седмица, съобщава управителят на изложението Иван Чакъров. Идеята на организаторите е младите хора да усетят духа на традициите в района.

Лятното училище по занаяти е част от ангажимента на националното изложение за насърчаване на визуалните изкуства. От изработените изделия ще бъде подредена изложба. Откриването й е насрочено за 16-и август по време на традиционния панаир на занаятите “Орешак-2015”.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements