TRUCK EXPO събира световни брандове товарни автомобили на живо в Пловдив

Милица Петрова
Милица Петрова
4 Минути

Производителите на товарни автомобили отново се готвят за най-голямото изложение в сектора в България. TRUCK EXPO 2022 ще се проведе на живо от 16-ти до 18-ти юни и ще превърне откритите площи на територията на Пловдивския панаир в изложба на най-модерните камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства на водещите световни марки.

Защо Пловдив? Защото градът е бързо растящ индустриален център, има чудесна панаирна инфраструктура, а местоположението му осигурява бърз и лесен достъп на хора и компании от цялата страна и региона, казват организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), организатор на изложението.

Във форума ще участват водещите световни брандове тежкотоварни автомобили, като BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS. Очаквайте най-новите модели, технологии и оборудване в категория N1, както и от производителите на ремаркета и полуремаркета SCHMITZ CARGOBULL, MEGA, KÖGEL, MEILLER, KNAPEN, DOLL, WEKA, HÜFFERMANN, SCHWARZMÜLLER, OZ TREYLER, LAMBERET, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка.

Това ще бъде 5-то поредно издание на автомобилния форум, което не пропуска годишната си среща с публиката и причината е пределно ясна – превозът на пътници и товари е флагман за иновациите в транспорта и двигател на икономиката, който широката публика, професионалистите и изложителите следят и очакват с нетърпение. Очакваме и тази година посетителите на TRUCK EXPO да надхвърлят 10 000 души.

Международното изложение по традиция привлича както професионалисти и специализирана публика от България и чужбина, така и широка аудитория от семейства и фенове на тежките машини. Там всеки намира нещо интересно за себе си – не само в демонстрацията на най-новите модели и автомобилни технологии, но също така и обучение за по-добро и по-задълбочено разбиране за индустрията на камионите и новите системи за задвижване, навлизането на чисти и алтернативни горива в товарните превозни средства за къси и дълги разстояния, системи и оборудване за свързаност, улеснения при шофиране, безопасност, сигурност и комфорт на пътя.

Новите товарни автомобили са истинско чудо на инженерни разработки и дизайн, което професионалистите ще могат да разгледат и да изпробват в тест-драйв. Разнообразие от презентации и ексклузивни събития в рамките на изложението ще представят най-актуалните новини от индустрията. Най-нетърпеливите ще могат да се докоснат и до всички съпътстващи продукти и услуги, събрани на едно място – от водещите фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, до финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

TRUCK EXPO е мястото да се свържете с лидерите в автомобилната индустрия и да научите за развитието на услугите и ресурсите, независимо дали сте шофьор, оператор, собственик на автопарк или просто почитател. Не пропускайте да се регистрирате безплатно на www.truckexpo.eu.

Работно време за посетители:

16 юни и 17 юни от 10:00 до 18:00 часа

18 юни от 10:00 до 16:00 часа

————-

Паркинг за посетители: паркинг юг – булевард „Марица“

Вход: Централен вход на бул. Цар Борис III Обединител

Вход между палати 3 и 4 – булевард „Марица“

————-

Регистрирайте се и вземете своя безплатен пропуск:

https://truckexpo.eu/visitors/registration-2.html

————

Промо-клип на изложението вижте тук: https://aap.bg/wp-content/uploads/2022/02/TRUCK-EXPO-2022.mp4

Повече информация за събитието и съпътстващата програма: www.truckexpo.eu

Вход свободен, след регистрация! Регистрирайте се от тук:  https://truckexpo.eu/visitors/registration-2.html

 

Милица Петрова е завършила Маркетинг във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Работи в отдел "Реклама и Маркетинг" на Agrozona.bg от 2021 г.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама