Стойчеви ООД предлагат всичко необходимо за функционирането на едно модерно европейско стопанство

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Стойчеви ООД е семейна компания, създадена преди почти 30 години от предприемчиви стопани. Отличава се с безценен практически опит в сферата на земеделието и обезпечаването му с надеждна и модерна селскостопанска техника, както и с екип от професионалисти, отдадени на работата.

Компанията е единствен оторизиран дилър в България на тракторите Zetor, широкозахватният инвентар на Great Plains, телескопичните товарачи Dieci, прикачният инвентар на UNIA, както и от скоро на претоварните ремаркетаUnverferth.

Също така, фирмата е официален представител на стриптил и ноутил технологията на SlyAgrisemи прикачните и самоходни пръскачки Tecnoma.Продуктовото портфолио предоставя на своите клиенти всичко необходимо за функционирането на едно модерно европейско стопанство.

Facebook профил: Стойчеви ООД  (https://www.facebook.com/Stoychevi?ref=bookmarks)

YouTube канал: Stoychevi 57-62 Ltd

(https://www.youtube.com/channel/UCO65cmwzwpwwC_F5v0QB8wQ)

Вижте още: :

Great Plains planter PL5500

https://www.youtube.com/watch?v=nRoBY6KMm9s

BOSS Stojer SUNFLOWER field no-till

https://www.youtube.com/watch?v=qHDsZO-c2gQ

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА