Русия търси нови зърнени пазари

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Руското министерство на земеделието и федералната служба по ветеринарен и фитосанитарен контрол работят за разширяване продажбите на зърно в географски мащаб, съобщава agroinfo.com.

Работи се и за разширяване износа на зърнени култури на традиционните пазари като Северна Африка и Близкия изток. Земеделското министерство промотира зърнените продукти на нови пазари като Азиатско-Тихоокеанския регион, Латинска Америка, Карибския район и Африка.

Необходимостта от откриване на нови пазари идва от ограничението за доставка на руско зърно за турския пазар. На 15-и март Турция въведе 130% мито за зърнените култури от Русия.

ЕТИКЕТИ: , ,
Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements