Регистрацията за Девета национална среща на земеделските производители вече е отворена

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
2 Минути

Деветото издание на Националната среща на земеделските производители ще се състои на 15 и 16 февруари 2023 г.

Новата година идва с нови правила за земеделските производители, а с нея след двугодишна пауза се завръща и организираната от Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) Национална среща. Регистрацията за Девета национална среща на земеделските производители вече е отворена, съобщиха от АЗПБ.

“Имам удоволствието от името на Асоциация на земеделските производители в България да Ви поканя да бъдете част от най-мащабния земеделски форум у нас – Девета Национална среща на земеделските производители в България. Присъединете се към нас на 15 и 16 февруари 2023 г. в Деветата национална среща на земеделските производители в България и бъдете част от най-авторитетното годишно събитие, на което се обсъждат новостите и политиките в агросектора!”, заяви председателят на АЗПБ Венцислав Върбанов.

Националната среща ще се проведе на ново място

В духа на промените, мястото, на което ще се проведе форумът също ще бъде по-различно. Земеделци, представители на бизнеса, гости от Европейската комисия и Европейския парламент, държавни органи, неправителствени организации и спонсорите на събитието ще бъдат посрещнати в новооткрития комплекс Kings` Valley, намиращ се в Казанлъшките минерални бани.

 За девети пореден път Националната среща ще бъде център на събитията в земеделския сектор, като в два поредни дни ще предложи нов подход, за да отговори на предстоящите промени в сектора и да потърси най-добрите решения в полза на бранша.

Участие може да заявите чрез попълване на регистрационна форма, която ще намерите на сайта на асоциацията: www.azpb.org

Регистрирайте се и заплатете своето участие до 10 януари 2023 г. и се възползвайте от 10%  отстъпка от стойността на стандартната регистрационна такса.

За повече информация: 02/9 516 265, Мобилен:  0882512199, 0895 529 949,


Вижте още:

Земеделските производители се събират на Девета Национална среща, организирана от АЗПБ

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА