Ръст на изложителите на „Винария“, представят новостите във винарството в края на февруари

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
1 Минути

Акцент на изложението ще е организирането на международните дегустации и конкурсът “Златен ритон”

Ръст на нови изложители и тенденция към връщане на стари участници във “Винария”, отчитат от Международен панаир-Пловдив. Най-мащабното събитие за лозаро-винарската индустрия в Югоизточна Европа ще се проведе от 21 до 25 февруари, съобщават от пресцентъра на Панаира.

Форумът ще отбележи 30-ото си юбилейно издание и ще посрещне изложители и посетители с нова визия и атрактивен дизайн на щандовете. Почти всички площи и места вече са ангажирани.

Акцент на “Винария 2023” е организирането на международните дегустации и конкурсът “Златен ритон”, който се провежда в партньорство с Университета по хранителни технологии и Съюза на енолозите. Той се реализира съгласно критериите на най-авторитетните световни прояви в сектора.

Изложбата ще покаже последните новости в сектора и ще начертае бъдещето на индустрията. Ще бъдат представени сортове грозде, инвентар за преработка, системи за съхранение и контрол на качеството. Експозицията включва широка гама от напитки на световни марки и утвърдени български производители. Нови винени проекти и стартиращи изби ще представят собствени визии за тенденциите във винената карта на Балканите.

 

ЕТИКЕТИ:
Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА