Отлагат тазгодишната ВИНАРИЯ за 2022 година

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
1 Минути

Във връзка с динамичната епидемиологична обстановка и в изпълнение на разпоредбите на официалните власти Международен панаир Пловдив взе решение да отложи провеждането на Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ 2021, съобщават от изложбения център в Пловдив.

„При настоящите обстоятелства наш основен приоритет са здравето и сигурността на участниците и  посетителите, затова обмисляме нови дати през февруари 2022 за провеждане на деловия форум”, казват още от Международен панаир – Пловдив.

ВИНАРИЯ е една от най-престижните сцени за премиери в бранша в рамките на Югоизточна Европа. Всяка година тя привлича над 40 000 посетители от страната и чужбина. Предвид големия интерес към изложението и толкова интензивен поток от посетители обаче, не е възможно да се гарантира пълната безопасност на присъстващите. Тази ситуация налага изложението да бъде проведена в по-подходящ период, обясняват още от Пловдив.

ЕТИКЕТИ:
Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА