Прецизност за световни шампиони! От Crucianelli by Green Ground

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Освен носител на световната купа по футбол, Аржентина е и лидер в прецизните технологии за директна сеитба. А златният медал на пазара на сеялки в южноамериканската държава е винаги за Crucianelli!

Не извънземни, а именно една от топ сеялките на Crucianelli увековечава лицето на Лео Меси в поле с царевица и това влиза в световните новинарски емисии.

Вече три години Crucianelli оставя своя прецизен отпечатък по полетата и в България, благодарение на Green Ground. Компанията предлага също и пълна гама от разнообразни решения за органично и минерално подхранване на растенията, био растителна защита, покривни култури и обеззаразяване.

 

Научете повече на: https://greenground.bg/

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА