Празник на свети Прокопий Пчелар в Етъра

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Пчелари от цялата страна по традиция ще отбележат празника на свети Прокопий Пчелар, който тази година ще се състои на 8 и 9 юли в Етнографски музей на открито “Етър”. Производителите на пчелни продукти ще участват в базар, както и в кампания за събиране на пчеларски уреди и приспособления, пчеларско облекло и предпазни средства, книги, списания и снимков материал на пчелари и пчеларски сдружения, рецепти с мед за храни и лечения.

Празникът Прокопий Пчелар ще бъде отбелязан и с популяризиране на кампанията “На пчелите с любов”. Лекцията “Пчелата от а до я”, ще бъде изнесена от Петя Чалъкова в събота, 8 юли, от 10:30 до 11:00 часа пред Книгопродавницата в ЕМО “Етър”. Ще бъдат представени и филми, свързани с пчелите.

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА