Първото заседание на Комисията по земеделие ще се проведе днес

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
1 Минути

Първото заседание за годината на Комисията по земеделието, храните и горите ще се проведе през днешния ден. На заседанието ще присъства и министърът на земеделието Иван Иванов.

Дневния ред на Комисията включва представяне на политическия кабинет на Министерството на земеделието, изслушване на министъра на земеделието и разглеждане на проект на Вътрешните правила за работа на Комисията.

В състава на земеделската комисия влизат 21 народни представители

За председател е избран Пламен Николаев Абровски от ПП „Има такъв народ“. Заместник председатели са Ализан Яхова от ДПС, Даниел Петров от ПП „Възраждане“, Десислава Танева от ГЕРБ и Росен Костурков към ПП „Продължаваме промяната“.

Член на комисията е и бившият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по горите –  Александър Дунчев. Част от екипа на комисията са още от Продължаваме Промяната – Иван Манев, Марин Шишев, Стоян Георгиев и Татяна Султанова-Сивева. Представителите на ГЕРБ са Ирена Димова, Румен Христов, Мария Белова, Георги Станков. От Демократична България – Зорница Стратиева и Зарко Маринов, БСП – Веска Ненчева, Владимир Маринов, ДПС – Имрен Мехмедова, Димитър Аврамов и представител за ПП „Има такъв народ е Златомира  Карагеоргиева-Мостров.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements