Още 3 дни се подават заявления за участие в Комитета за наблюдение на Стратегическия план за земеделието

Юлиана Стоичкова

Вижте образците на документи, които се изискват

До 10 март 2023 г. е крайният срок, в който представителите на неправителствения сектор в областта на земеделието, горите и селските райони могат да подават заявления по процедури за избор на юридически лица с нестопанска цел в общественополезна дейност, частна полза, кооперативни съюзи и за наблюдатели в състава на Комитета за наблюдение на Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони на Република България за периода 2023-2027 г., напомнят от Министерство на земеделието.

Поканите и образците на документи по процедурите за избор са публикувани на електронната страница на министерството на 23.02.2023 г. на следния линк: https://www.mzh.government.bg/bg/obsha-selskostopanska-politika-2021-2027-g/komitet-za-nablyudenie-na-strategicheskiya-plan-za-razvitie-na-z/

При желание за участие от страна на организациите, те могат да попълнените заявления и всички изискуеми документи по процедурите за избор в срок до 10-ти март 2023 г.

От земеделското министерство напомнят, че всички организации, които участват със заявления трябва да имат готовност с набавянето и предоставянето на всички документи за следващите етапи от процедурите.

Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.