Очаквайте за първа година търговското изложение “Натурално BG“!

Евелина Николова
Евелина Николова
1 Минути

Изложението ще се проведе за първа година на територията на Винарския комплекс в село Мечка на 16 юни 2019 г. от 10:00 до 19:00 часа. Сред поканените гости са фирми от различни области на страната, както и изложители от съседна Румъния. Продуктите и услугите с които ще могат да се запознаят посетителите са от хранително-вкусовата промишленост, биоземеделието, винопроизводители, занаятчии и много други. Очакваният брой на посетителите е да надхвърли 1000 души от цяла България и Румъния.

Организаторите са се погрижили за професионална организация, забавления за участници и посетители и широко медийно отразяване на събитието!

По време на изложението, посетителите ще имат възможност, да разгледат част от ретро автомобилите, които ще вземат участие в ретропарадът на Русе през същия месец.

На Официалното откриване, което ще е в 13:00 часа на 16.06.2019, са поканени Ръководствата на община Иваново, община Русе, както и Областната администрация.

Рекламодатели и участници може да се свържат с организаторите на имейл адрес: [email protected] и на телефон:0898/893-998.

Евелина Николова е завършила Стопанската академия Димитър Ценов в гр. Свищов. Работи в Отдел "Реклама и Маркетинг" на Agrozona.bg от 2017 г.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА