Ниви под наем и аренда – вече и онлайн

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
4 Минути

Новият сайт на „Агрион“ прави революция в сделките със земеделски земи

Онлайн платформа ще направи лесни сделките със земеделска земя. Новият сайт на най-голямата компания за управление на земеделска земя  „Агрион“  предлага дигитален достъп до всички услуги, които търсят нейните клиенти – от покупката, през арендоването до финансирането на сделки със земеделска земя.

Сайтът е разделен на няколко секции, всяка от която предоставя почти всички функционалности на реална сделка.

В частта  „Услуги/Отдаване на земя“ предприемчивите български земеделци могат да вземат под наем или аренда окрупнени площи във всички части на страната. За допълнително улеснение, там са публикувани и документите, необходими за участие в търговете за наемане на имотите.

Имотите се отдават по най-честния механизъм на пазара – чрез ежегодни търгове с тайно наддаване, в които може да участва всеки. Така се постига справедлива цена, отговаряща на търсенето и потребностите в сектора.

Прякото договаряне на имоти под наем и аренда пък дава възможност да намерите своя имот и да договорите най-добрата цена. През www.agrion.bg всеки може да разгледа предложенията, систематизирани по области, населени места и землища. За допълнително улеснение, там са публикувани и всички документи, необходими за участие в търговете за наемане на имотите.

Всеки кандидат може да ги свали, да ги попълни и да ги изпрати до официалния адрес на компанията по пощата или по куриер.

В секцията  „Покупка на земеделска земя и ниви“ всеки продавач може да разбере безплатно цената на земята си. Достатъчно е да знае къде се намира имотът му и какъв е поземленият му номер. С помощта на специално разработен софтуер, експертите на Агрион ще изготвят безплатна оценка на имота му и ще върнат адекватна ценова оферта, отговаряща на спецификите на конкретния земеделски актив.

При упълномощаване от страна на клиента експертите на Агрион подготвят цялата сделка и продавачите се явяват  лично, само за да си получат сумата от продажбата.

Тези, които имат казуси със собствеността си или искат просто консултация във връзка с поземлените отношения, могат да се обърнат към опитните юристи в компанията и да получат безплатна правна консултация. Екипът от прависти на “Агрион” е тясно специализиран в поземлените отношения и е готов да съдейства и при най-заплетените казуси, свързани със собствеността на земята.

Особено внимание е обърнато върху сделките с идеални части. Често собствениците притежават само част от земеделски имот. Малко от тях знаят, че тази собственост също струва пари и може да бъде продадена. За да се случи това, може да се разчита на  юридическа помощ, която експертите на „Агрион“ могат да дадат абсолютно безплатно.

Сайтът дава информация за няколко възможности за комуникация с експертите на компанията – чрез безплатния телефон 0800 111 66, чрез чата на живо през сайта, имейл [email protected] както и чрез брокерите по райони, чиито координати могат да бъдат открити в секция https://www.agrion.bg/contact.

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА