Николай Георгиев е новият изпълнителен директор на ИАРА

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
2 Минути

Д-р Николай Георгиев е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури. Той е бил началник на сектор „Рибарство и контрол“ към ИАРА в гр. Варна.

Досегашният изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури -доц. Ваня Стаматова, е освободена от поста си.

“Причината, че напускам, не е това, че имам конфликти с когото и да било. Просто новият министър си идва с нов екип и предпочита да работи с тях. В момента съм освободена само аз, не знам за ръководството. От тук нататък всичко е в правомощията на новия изпълнителен директор. Пожелавам на новия директор и на екипа много успех!”, коментира доц. Станамота, като допълва, че ще се върне на работа като преподавател в Бургаския свободен университет.

Николай Георгиев е завършил ветеринарна медицина, има и втора магистърска степен по ветеринарен мениджмънт, законодателство и администрация, а също и следдипломна специализация и сертификат по хуманно отношение към животните.

Георгиев е трети мандат общински съветник от ГЕРБ във Варна

Председател е на ПК “Европейски въпроси и международно сътрудничество”. Член е на Управителния съвет на Българската асоциация по свиневъдство. Зам.-председател на Постоянна комисия по земеделие, гори, селски и планински райони към Националното сдружение на общините в Република България.

 

 

Снимка: varna24.bg

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements