Наближава крайният срок за заявления за директни плащания без санкция

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

До 15 май 2017 г. е приемът на заявления за директни плащания без санкция. След тази дата., в продължение на 25 календарни дни, до 9-и юни включително, кандидатите могат да подават заявления за подпомагане, като за всеки просрочен работен ден се начислява намаление на одобрената сума за подпомагане в размер на 1 %.

Радакции в заявлението за подпомагане без санкции фермерите могат да направят до 31-и май 2017 г. включително.

Без значение от датата на подаване на заявлението след 31-и май, до 9-и юни 2017 г., при  корекции във вече заявени площи, както и корекции, свързани с добавяне на нови схеми/мерки и площи/животни, се налага намаление на помощта за засегнатите от промяната данни с 1% от сумата за подпомагане, определена за тях, за всеки просрочен ден.

 

Четете още: Няма да има удължаване на кампанията по директни плащания

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА