МЗХ приема запитвания за разяснения по подмярка 7.2

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Разяснения относно постъпили запитвания по подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от ПРСР 2014 – 2020 г. ще бъдат публикувани до 10 календарни дни преди крайната дата за прием на заявленията за подпомагане.

Те ще бъдат качени на електронната страница на Министерство на земеделието и храните http://www.mzh.government.bg/mzh/bg/Home.aspx,  Програма за развитие на селските райони  и Държавен фонд „Земеделие“ http://www.dfz.bg

Кандидатите могат да изпращат своите запитвания с официално писмо или на електронния адрес на Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г. – [email protected] и електронния адрес на Държавен фонд „Земеделие“ – [email protected].

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама