Мечките в парка в Белица се пробуждат

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Мечките в парка за танцуващи мечки в Белица са започнали да се пробуждат от зимен сън и от 26 животни 15 вече са будни, става ясно от думите на Васил Мадолев, ръководител на екип в Парк за танцуващи мечки – гр. Белица, за “Фокус”. Той изразява надежда в началото на април, когато паркът отваря врати за посетители, всички мечки да са будни.

Животните, които са се събудили, са на специално захранване, понеже заради зимния сън жизнените им функции са намалени. Започват да се хранят с огромни количества марули. Първите 5-6 дни след събуждането мечките ядат марули, след това в храненето им ще бъдат включени ябълки и хляб.

Паркът за танцуващи мечки ще започне да работи за посетители на първи април без почивен ден до първия ден на декември. Работното време се променя със сезоните, но през пролетта ще е от 10.00 до 18.00 часа. За посетителите ще работи и кафене.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements