Малките и средни земеделски производители в Добрич се обединяват в Общ земеделски професионален съюз

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Малките и средни земеделски производители в Добрич ще се обединят в структура организирана от Общия земеделски професионален съюз, съобщи Велико Златанов, председател на съюза. На срещата земеделците  ще поставят проблемите,  които ги вълнуват, ще обсъдят възможностите малкият и средният бизнес да бъдат подпомогнати по достоен начин и да започнат да получават субсидии по програмите, които ЕС ни предоставя, каза още Велико Златанов.

Според Тодор Моралийски целта на сдружението е да подкрепя фирми, които допринасят за възраждането на старите български традиции. Сдружаването ще помогне на членовете да правят по-добри бизнес проекти, каза още той.

Първата среща със земеделски производители се проведе днес в Каварна, а утре от 10 часа е началото на учредителната сбирка в Добрич, в сградата на Международния колеж.

Лилия Александрова

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама