Пламен Абровски става съветник на земеделския министър

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути
Бившият председател на Комисията по земеделие, храни и гори Пламен Абровски става съветник на министъра на земеделието Явор Гечев. Това става ясно от негова публикация на страницата му във Фейсбук.
“Скъпи приятели, след три парламента (независимо колко кратки), след председателстване на две комисии по земеделие, храни и гори, дойде време да се върна към експертното начало. Благодаря на Министъра на земеделието Явор Гечев за признанието и поканата да бъда негов съветник. За мен е удоволствие да бъда част от неговия екип”, написа Абровски тази сутрин.

Пламен Абровски е магистър по право с над 18 години юридически опит и експертиза в земеделското право, европейски процедури и политики. Има пет години стаж в постоянното представителство на България в Брюксел с ресор директни плащания, Програма за развитие на селските райони, държавни помощи и горски сектор. Пламен Абровски е бил юрисконсулт и в Българската агенция по безопасност на храните, както и в главен секретар на Националния съюз на земеделските кооперации в България.Абровски оглавяваше два пъти Земеделската комисия в Парламента,  където успя да внесе важни за земеделските производители промени в закони, засягащи отрасъла.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements