Кума Лиса тършува в центъра на Елена в празничните дни

Агрозона
Агрозона
1 Минути

Ден преди Коледа тази Кума Лиса е забелязана да се разхожда край ул. „Църковна“ в град Елена. Явно опитите й да отмъкне някоя кокошчица или пуйка са били неуспешни и гладът е подгонил животното към центъра на града.

Не случила и на ден Лисана. В повечето еленски къщи, оставените за Коледа пернати, още предния ден са подготвени да „кацнат“ върху киселото зеле, информира “Борба”.

Мястото, където Веско Василев е щракнал лисицата, е на броени метри от входа на Музея на Възраждането. Само преди месец-два в този район също се разхождала нейна посестрима, избирайки къде по-атрактивни обекти. Неканената гостенка се промъкнала през отворената врата на хотелски комплекс, надушила и апетитни следи към мазето със зимнина в съседния двор.

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА