Как лютеницата става апетитна: рецептата на Денка Георгиева от фермерския пазар пред МЗХГ

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

 

Денка Георгиева е доказано име сред производителите на фермерски храни, които всяка сряда се продават пред Министерство на земеделието, храните и горите. Стопанката прави зимнина по традиционни рецепти – вкусни лютеници, домашен кетчуп с букет от билки и подправки, а най-новото предложение е македонски айвар, който се приготвя предимно от червена капия.

Цялото семейство помага в бутиковото производство на ароматни сладка от пъпеш и дори люти чушки. Вижте във Видеото:

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА