От 7 до 10 ноември 2012 г. целият капацитет на Интер Експо Център – София ще заемат изложбите в две силни направления – хранително-вкусовата индустрия с Интерфуд и Дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и хотелиерството и ресторантьорството, представени с 12-ото издание на СИХРЕ.
Двете индустрии имат фундаментално значение за всяка страна, която цени традициите, но е отворена и към новостите, определящи стандарта и качеството на живот на съвременния човек. Паралелното провеждане на СИХРЕ и изложенията за храни и напитки тази есен определено ще засили ефекта както за деловите участници, така и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора.
Български и чуждестранни компании от много страни ще предложат по традиция изобилие от продукти – месни изделия и деликатеси, мляко и млечни продукти, хляб, хлебни и сладкарски изделия, консервирани храни, вина и продукти от грозде, безалкохолни и други напитки. Модерни машини, технологии, суровини, материали и други ресурси за производството и предлагането на изделията са друга изложбена нишка, която среща деловите хора и стимулира търговските контакти.