БАКБ представи програмите си за финансиране на АГРА 2019
През 2018 г. Българо-американска кредитна банка (БАКБ АД) бележи устойчив ръст на…
Как една дама превръща семейния земеделски бизнес в иновативно стопанство
Питаме Румяна Ангелова от Бяла Слатина Румяна Ангелова е второ поколение фермер,…
Fibank сключи стратегическо партньорство с лидера в управлението на активи Erste Asset...
Интервю на Агрозона с Петко Вълков, директор „Частно банкиране“ в Първа инвестиционна…
ПАНАМИН АГРО: 100% биологичен минерален микс за всички видове култури
И тази година Панамин Агро доказа 100%-вата си ефективност върху различните култури…
Fibank подкрепя жените предприемачи с новия си бизнес продукт Smart Lady
Госпожо Кошинска, защо Fibank се насочи към създаване на специален продукт за…
Субсидиите може да се увеличат в страните, където са най-ниски
Чеслав Адам Шекерски е полски политик и член на Европейския парламент. През…
Концентрирането на земя в България е плюс за производството
Андре Дефоа е създател на компанията за анализи и проучвания в земеделието…
Венцислав Върбанов: Обзор на Земеделския бранш през 2017-та
Интервю с Венцислав Върбанов, председател на Асоциацията на земеделските производители в България…
Има реална опасност да се появят фалшификации на розовото масло
Момчил Неков работи в Европейския парламент в комисиите по „Земеделие и развитие…
Как да изнасяме български храни в САЩ? Съвети от експерти
Шоколад и сладко от рози ще изнася за САЩ българската бутикова сладкарска…
Какво ядат и готвят българите – интервю с шеф Манчев
Агрозона интервюира кулинара шеф Манчев по време на българските квалификации за готварското…