Има вероятност за бури и градушки до края на август и през септември

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Има вероятност за бури и градушки до края на август и през септември. Това каза доц. Илиан Господинов от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН) пред Фокус. По думите му се очаква още от утре да настъпи захлаждане. „И през почивните дни ще бъде хладно за сезона време. По-нататък също ще има и по-хладно време. Като цяло сега настъпва захлаждане. След това отново ще се възстанови едно по-топло време, но най-горещото време за това лято може да се каже, че е отминало.

  Най-вероятно през оставащите 20-тина дни от август, освен утре, ще има поне още една ситуация с условия за валежи от дъжд с гръмотевици, каза още доц. Илиан Господинов. „Вероятност от градушки също има, макар и не толкова голяма,колкото през юни и юли.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама