Трети опит: Иван Христанов няма да бъде председател на Комисията, има ново предложение

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Трети опит: Иван Христанов няма да бъде председател на Комисията, има ново предложение

И днес народните представители ще се опитат да изберат председател на Комисията по земеделието, храните и горите. След два  опита за гласуване кандидатурата на Иван Христанов за шеф на земеделската комисия беше отхвърлена в пленарна зала. Днес депутатите ще гласуват ново предложение за председател на Комисията.

Като втора точка от дневния ред за работата на Народното събрание депутатите ще гласуват проект на решение за избиране на председател на Комисията по земеделието, храните и горите. Проектът е внесен за разглеждане от Андрей Гюров, Калина Константинова, Калоян Икономов, Никола Минчев и Стежана Апостолова.

Петимата народни представители предлагат за председател на Комисията по земеделието, храните и горите да бъде избран Росен Костурков, който бе зам.-председател в рамките на 47-мото Народно събрание.


Четете още:

Чака се избор на председател на земеделската комисия, ясни са неговите заместници

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА