Горските стопанства в цялата страна ще оказват помощ в бедстващите райони

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Горските стопанства в цялата страна ще могат да оказват помощ във всички бедстващи райони. За това издаде заповед зам.-министърът на земеделието и храните Георги Костов. Екипите са в пълна готовност да съдействат с техника и хора на всички места, където има нужда от помощ, съобщи народният представител от ГЕРБ-Бургас Румен Желев, който е и член на парламентарната комисия по земеделие и храни, цитиран от „Дарик“.

“Въпреки че обстановката в област Бургас след проливните дъждове започва постепенно да се нормализира, все още много населени места имат нужда от помощ и съответната техника. Проведох разговори със зам.-министъра на земеделието доц. Георги Костов във връзка с тежката обстановка не само в района, но и в цялата страна. Ситуацията изисква бързи и адекватни мерки, защото значителна част от засегнатите места от бедствието, са трудно достъпни“, каза още Румен Желев.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама