Генерална асамблея на Международния съвет по лова и опазване на дивеча ще се проведе в Правец

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Между 22-и  и 26-и април в Правец ще се проведе 62-ата Генерална асамблея на Международния съвет по лова и опазване на дивеча (CIC), след като Министерски съвет даде съгласието си. Днес е одобрен и проектът Споразумение между правителството на и Международния съвет по лова и опазване на дивеча за подготовката и провеждането форума.

Генералната асамблея е висшият орган на CIC и заседава всяка година. Домакини са различни държави-членки като в България се е състояла през 1978 г. – София. Събитие от такъв ранг през 2015 г. ще допринесе за изграждане на позитивен имидж и реклама на страната ни, що се отнася до ловното стопанство и ловния туризъм и ще представи тези сектори като благоприятни за чуждестранни инвестиции. На Асамблеята ще бъдат представени и постиженията на държавата в опазването на дивеча и биологичното разнообразие на българската природа, съобщават от Министерски съвет.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама