Френски пътешественик създал албум с песни за България

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Любител на пътуванията и приключенията от Фpaнция oбикaля Евpoпa и cвeтa и възпя България, става ясно от информация на “Дневник”.  Бенджамин е създал 11 песни, посветени на България, събрани в албум като всяка разказва за конкретна местност или град, направили му впечатление, или за някой обичай, с който се е запознал. Младият пътешественик пътува заедно с любимия си музикален инструмент – укулеле. Мъжът разказва, че постепенно е осъзнал колко обича да пише песни, докато пътува  и да ги споделя със случайните хора, които среща. “Изобщо споделянето е важна част от писането на текстовете”, казва той.

Приключенецът е възпял Велико Търново, Копривщица, Белоградчик, Варна и Бузлуджа. Пее за Асен и Петър, за скалите на Белоградчик, за моста над Дунав (при Русе), за мартениците, за чупенето на яйца за българския Великден.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements