Фил Хоган кани фирми от хранителната индустрия на посещение в Япония

Агрозона
Агрозона
2 Минути

Срокът за регистрация е удължен до 27 февруари

Във връзка с предстояща визита на европейския комисар  по земеделие и развитие на селските райони в Япония от 08 до 11 май, Фил Хоган кани в делегацията си  представители на земеделски асоциации, както и на индивидуални компании от хранителния бранш от всички страни-членки. Срокът за регистрация е удължен до 27 февруари.

Целта на визитата е да подпомогне вноса на европейските земеделски храни и напитки. По време на посещението ще се провеждат семинари за спецификите на местния пазар. Има възможности за секторни срещи с представители на японския бизнес, на  които ще присъства и комисар Хоган.  Предвижда се и участие в бизнес форума „Doing Business in Japan“.

В делегацията на Фил Хоган ще се включат ограничен брой представители на земеделски асоциации, както и на индивидуални компании от хранителния бранш от всички страни-членки. Идеята е по- добра позиция между тях и възползването от влязлото в  сила от 1 февруари Споразумение за свободна търговия между ЕС и Япония.

Участието в бизнес програмата ще бъде напълно безплатно за участниците.  Изискването към тях е да покрият  разходите си за самолетни билети и настаняване. За повече информация  може да се обърнете директно към Европейската изпълнителна агенция за потребители, здравеопазване и храни на имейл: [email protected]<mailto:[email protected].

Регистрацията се осъществява на следния сайт: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLMAgriJapan2019.

 

 

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements