Европейски групи по фуражите обединяват сили за пробиотиците

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Две от водещите организации в Европейския съюз за специализирани храни за животни обединяват усилия си за насърчаване на пробиотиците в храненето на животните.

Асоциацията в ЕС за специализирани хранителни съставки и техните смеси (FEFANA) и Европейската асоциация за пробиотици (EPA) са подписали споразумение за сътрудничество, с цел разработване и споделяне на ноу-хау и информация за пробиотиците със заинтересованите страни в хранителната верига на животните.

В изявление, Асоциацията за специализираните хранителни съставки и техните смеси заяви, че двете организации ще разработят серия на комуникационни дейности през цялата година за „по-добри позиции на пробиотиците на националната, европейската и международната сцена”.

 

 Източник: Agra Europe

 

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements