Експерт: Преди подаване на заявление в ИСАК стопаните не трябва да са чертали в системата

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Основно правило при подаване на заявления в системата ИСАК от вкъщи е, че преди това стопаните не трябва да са чертали в ИСАК. След като стопанинът очертае площите вкъщи, може да отиде в Областна дирекция по земеделие, където да бъде генерирано електронното заявление. Това каза Янислав Янчев, началник отдел “Прилагане на схеми на единица площ”, дирекция “Директни плащания” в Държавен фонд „Земеделие“ по време на Осмата национална среща на земеделските производители в България, която се провежда в курортен комплекс „Златни пясъци“.

„Нека всички актуализират личните си данни, особено в частта адрес на електронна помощ, защото това е начинът за комуникация с вас от тук нататък“, призова Янислав Янчев.

В момента Държавен фонд „Земеделие“ разработва няколко нови слоеве в онлайн Интегрираната система за администриране и контрол. Повече за това четете на agrozona.bg.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА