„Белхим Кроп Протекшън“ предлага забележителна динамика и приспособимост към промените в растително защитната индустрия

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

„Белхим Кроп Протекшън“ е компания със забележителна динамика и приспособимост към промените в растително защитната индустрия.

След придобиването на „Белхим“ от Японския лидер в химическата индустрия „Mitsui and Co.“ Ltd и сливането със „Certis Europe“ се създаде нова компания -„Certis Belchim „B.V.

Тя съчетава силните страни на два утвърдени бизнеса в Европа и динамично развиващи се платформи на Японската индустрия. „Certis Belchim „B.V. е изградена върху широко и съвременно портфолио от продукти на групата Mitsui AgriScience; стратегически партньори с водещо портфолио от биологични продукти.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА