Be Organic! взе участие на съботния фермерски пазар в Делта Планет мол Варна

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Be Organic! в партньорство с Вкусът на Добруджа проведоха информационна кампания, посветена на късите вериги за доставка в един от най-големите молове в град Варна.

Пепа Рашева, Организатор на пазара „Вкусът на Добруджа“ ни посрещна и откликна на всички въпроси относно организацията на фермерските пазари в Добричка област.

Водещ на събитието беше Ивелина Вълчева – популярен консултант за здравословно хранене, която поговори с потребителите за ползите от чистата храна. „Изключително много подкрепям инициативата Be Organic! и фермерските продукти. Много е важно хората да се хранят с чиста, органична храна и най-добре тя да е от български производители“, поясни влогърката.

Успяхме да разговаряме с фермерите на място и те ни споделиха за важността на фермерските пазари като трибуна на развитие. Сред тях се срещнахме и със съвсем нов производител на пазара, когото също отразихме в нашия репортаж.

По традиция на фермерските пазари посетителите можеха да разговарят лично с производителите, за да научат повече за пътят на чистата храна до трапезата.

Фермерите търсят нови начини и иновации, с които да привлекат интереса на потребителите в един динамичен пазар.
Събитието се организира по проектa CAP Green Zone: Be Organic!, реализиран от АБ Комюникейшънс ЕООД с финансовата подкрепа на Европейския съюз.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама