Автомобил се блъсна в пет бивола на пътя Кърджали – Хасково

Васил Русев
Васил Русев
1 Минути

Автомобил с 19-годишни младежи се блъсна в пет бивола на пътя КърджалиХасково. Шофьорът беше настанен в болница с опасност за живота.

“Лек автомобил се движи в посока Хасково и се удря в пет бивола, които се движат срещу движението и в резултат на това, са пострадали водачът на моторното превозно средство и трима пътници. Шофьорът беше в кома, но вече е без опасност за живота”, каза в ефира на Нова ТВ началник група в “Пътна полиция” – Хасково Стефан Димитров. И допълни, че предстоят да се установят причините за инцидента, станал през денонощието.

Димитров обясни, че отговорност носи собственикът на животните. “Законът за движение по пътищата предвижда наказание в размер на 100 лева”, каза той.

Avatar photo
Автор: Васил Русев
Васил е журналист в уебсайт и списание „Агрозона“ от август 2018 година. Роден е през 1983 година в Пловдив. Възпитаник е на Националната професионална гимназия по горско стопанство "Христо Ботев" в град Велинград и на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Работи като журналист от повече от 10 г., а опитът му е съсредоточен в длъжностите - репортер, редактор и водещ. Личните му интереси са свързани с историята, политиката, природните процеси и спорта.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА