Агробизнес консултинг ЕООД получи сертификат за качество ISO 9001:2015

Агрозона
Агрозона
2 Минути

Авторитетната консултантска компания Агробизнес Консултинг EООД получи сертификат за качество ISO 9001:2015 за предоставяне на консултантски услуги (в т.ч. финансови, информационни и маркетингови) в областта на селското и горското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, инфраструктурата, образованието, малкия и среден бизнес.

За съответствия с изискванията на ISO 9001:2015.Агробизнес консултинг ЕООД е одитирана и регистрирана от NQA – международен лидер в сертификацията, одитирането и обучението на клиенти.

Агробизнес консултинг ЕООД е водеща консултантска компания, специализирана в разработването на проекти за кандидатстване по програмите за европейско финансиране на българското земеделие.

Екипът на компанията има над 15-годишен опит в успешната реализация и управлението на проекти в сферите на селското стопанство, хранително-вкусовата и преработвателна промишленост и предприемачество в селските региони.

Агробизнес Консултинг EООД има над 650 одобрени проекта на обща стойност над 500 млн. лв. по програми за европейско финансиране като Програма за развитие на селските райони, Националната програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор и Програма за морско дело и рибарство.

Агробизнес Консултинг ЕООД предоставя цялостно управление на проектите до изтичане на периода на мониторинг. Компанията предлага консултиране по създаване на групи на производители, агроекологични дейности, биологично земеделие, директни плащания, зелени изисквания и пазарна подкрепа.

—-

ISO 9001 е международно признатият стандарт за Системи за управление на качеството (СУК). Това е най-широко използваният стандарт в света за системи за управление на качеството, с повече от 1,1 милиона сертификати, издадени на организации в 178 страни.

ISO 9001 предоставя рамка и набор от принципи, които гарантират рационален подход при управлението на организацията за постоянна удовлетвореност на клиентите и другите заинтересовани страни. Сертификатът осигурява базата за ефективни процеси и служители, които да постигат постоянна ефективност при доставяне на продуктите или услугите.

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА