„АГРА 2016“: Експерти по устойчиво и конкурентно овощарство ще участват в „Холандска овощна градина“

Лилия Александрова
Лилия Александрова
2 Минути

Посолството на Кралство Нидерландия организира „Холандска овощна градина“ в рамките на Международната селскостопанска изложба „АГРА 2016“.

Събитието ще обедини компании с широка експертиза и международен опит в развитието на устойчиво, високопродуктивно и конкурентно овощарство. Специалистите, събрани в нея предоставят всички продукти и услуги необходими за едно успешно стопанство:

  • Цялостно проектиране, изграждане и управление на интензивни овощни градини;
  • Оборудване, техника и технологии в сектор „Плодове“;
  • Посадъчен материал, сортове и адаптирането им към местните условия;
  • Иновативни системи за управление на напояването, торенето, растителната защита, защитата от градушка и реколтирането;
  • Сдружаване на производителите и реализация на продукцията;
  • Комплексни консултации за подобряване ефективността на стопанствата;

„Холандска овощна градина“ ще се състои от 24-и до 28-и февруари 2016 г. в палата № 13, щанд 13К2 на Пловдивски панаир. Посетителите ще имат възможност за индивидуална среща и консултация както с холандските специалисти, така и с консултантите на ИнтелиАгро – българска компания, специализирана в пазарните анализи, изготвянето на проекти за финансиране по ПРСР, консултации на ферми, маркетинг на земеделска продукция, оборудване и услуги в агросектора. Събитието ще се състои в палата № 13, щанд 13К2 на Пловдивски панаир.

Програмата на събитието може да видите ТУК.

В рамките на „АГРА 2016“ ще се проведе и семинар на тема „Овощарството – печеливш бизнес!“, на който ще бъдат представени съвременните технологии в отглеждането на плодове, перспективите пред сектора, възможностите за финансиране по ПРСР, както и някои от най-успешните бизнес модели в България. Той ще се проведе на 25-и февруари, 2016 г. в Палата №7 от 13.45 до 16.00 часа.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements