Добри развъдни и технологични практики в овцевъдството и козевъдството представят в Харманли

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Добри развъдни и технологични практики в овцевъдството и козевъдството ще бъдат представени в Харманли на 13 ноември, сряда.

Организатори на събитието са Национална служба за съвети в земеделието (ТОО – Хасково) и Тракийски университет – Стара Загора. Гостите на семинара ще имат възможност да се запознаят със спецификите на репродукцията при овце и кози, както и с физиологичните особености на репродукцията: разгонване, бременност, раждане. Сред темите на срещата ще бъде и ехографското изследване на овце и кози. Какви грижи трябва да се полагат за новородените, това също ще разкажат експертите.

По време на срещата ще бъдат представени и възможностите за подпомагане на стопаните по мерките от Програмата за развитие на селските райони ПРСР 2014-2020 г.

Информационната среща ще се проведе в сградата на Културен център в Харманли на бул. “България“ №13 Б. Участието е безплатно и е без предварителна регистрация. Програмата на събитието може да видите ТУК.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА