Днес ще се радваме на топло време

Георги Узунов
Георги Узунов
1 Минути

Днес ще преобладава слънчево време, но след обяд ще има и по-съществени увеличения на средната облачност. Валежи са малко вероятни. Ще духа слаб, северно от планините – временно силен южен вятър. Максималните температури ще са предимно между 24° и 29°, за София – около 22°.

Над планините облачността ще е променлива, почти без валежи. Ще духа умерен до силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра – около 11°.  Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 22° и 25°. Температурата на морската вода е около 17°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Атмосферното налягане няма да се промени съществено – ще е около средното за месеца.

Днес слънцето ще изгрее в 06:58 часа и ще залезе в 17:22 часа. Продължителност на деня 10:24 часа. Днес луната ще изгрее в 22:23 часа и ще залезе в 12:42 часа. Осветеност на диска в 0h UT 69 %. Фаза на луната: последна четвърт.

ЕТИКЕТИ:
Георги Узунов е в сферата на журналистиката от 7 години. Работил е за национални медии като Радио "Фокус", Дарик Радио и Националното радио. Завършил е бакалавър "Журналистика" в Софийския университет, а магистратурата му е в специалност "Журналистика, Продуцентство и Финанси".

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА