Ловното изложение в София предоставя класа и стил (снимки)

Георги Узунов
Георги Узунов
3 Минути

Поредното издание на изложението „Наслука – Лов, риболов, спорт“ 2018 се провежда в София. На него посетителите могат да се запознаят с висококачествени оръжия, модулни системи, калъфи за пушки и кобури, екипировка, разнообразни аксесоари.

По време на изложението ще се провежда томбола с много награди, в които могат да се включат всички посетители, получайвайки анкетна карта при закупуване на билет от касите на Интер Експо Център. Всичко това и още много предложения ще открият любителите на лова на събитието.

Посрещане със стил
Ценителите могат да се насладят на изящни диорами, както и на изложбата, организирана от Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нуждаете се от правилните оръжия
Наситените с участници изложбени площи са ясен знак, че всеки ще може да открие пасващото му оръжие. Сред тях ще бъде ловният полуавтомат на Vincenzo Bernardelli. Изящно изработено, надеждното оръжие е с двупозиционно газово бутало за лесна смяна от леки на тежки патрони. Изложителите ще се погрижат и за точния ни мерник. Измежду предложенията ще открием оптика Vortex Crossfire ІІ 3-9×40, представена ни от АйЕсДи. С голямото разстояние от окуляра до зеницата на окото, многослойни лещи и възможност за регулиране на настройките, тя е безкомпромисна. В списъка откриваме и продуктите на Tracitive – GPS устройства за кучета, предложени от Мавесто.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Разбира се, неотменим елемент от екипировката ни е ножът. Десетките изложители обещават да ни предложат богат списък от алтернативни предложения. Сред тях попадат тези на ЧУНЧЕ. А Hunter George ще ни предложи богатство от изделията и аксесоарите от естествена кожа – калъфи, раници, патрондаши, ремъци и други.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Надеждното придвижване
Тъй като за придвижването ни и силно пресечените терени се нуждаем от надеждно оборудване, трябва да екипираме превозните си средства. На Наслука-лов, риболов, спорт 2018 ще бъде представен новият пикап Mercedes-Benz X-Class, ще открием лебедки, въздушни блокажи и аксесоари за офроуд от Пауър Уинч България, гуми, джанти и аксесоари от Агрина ЕООД, както и много аксесоари от OFF-road.BG.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Със сигурност погледите ни ще привлекат и предложенията на KayakShop, сред чиито предложения са каяците с MirageDrive система за задвижване.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Киноложка изложба
Акцент в изложението ще бъде възможността, да се посети Международната киноложка изложба, в която български и чуждестранни любимци ще се включат с четириногите си любимци в събота на обяд.

Георги Узунов е в сферата на журналистиката от 7 години. Работил е за национални медии като Радио "Фокус", Дарик Радио и Националното радио. Завършил е бакалавър "Журналистика" в Софийския университет, а магистратурата му е в специалност "Журналистика, Продуцентство и Финанси".

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА