МЗХ организира наш щанд с агро продукция на изложение в Босна и Херцеговина

Кирил Александров
Кирил Александров
2 Минути

Министерството на земеделието и храните организира национален щанд на изложението „Вино и земеделски продукти”, което ще се проведе в рамките на 20Международен панаир Мостар 2017 в Босна и Херцеговина. Събитието ще се случи между 4-и и 8-и април тази година.

Производителите, които желаят да вземат участие, трябва да изпратят заявка, подписана и подпечатана от представляващия фирмата, или изрично упълномощено от него лице с представено копие на нотариално заверено пълномощно, които следва да бъдат входирани в МЗХ и изпратени и на електронни адреси: [email protected] и [email protected]. Крайният срок е 27-и март 2017 г., до края на работния ден.

От министерството ще поемат разходите по изпращане на определено количество мостри. Щандът на страната ни е с големина 12 кв. м, но има възможност фирми, които произвеждат агро продукти, да изложат продукцията си и на самостоятелно заявен щанд. Цените за него – ТУК.

Поради ограниченото място при нужда желаещите ще бъдат класирани, според критериите, посочени в заявката, посочват от аграрното ведомство и уточняват, че одобрените фирми ще бъдат уведомени до обяд на 28 март 2017 г.

От ведомството посочват, че международният панаир Мостар е най-важният и успешен панаир в Босна и Херцеговина.

Кирил Александров работи като журналист от 2006-а година. Преди да работи в Agrozona.bg, е бил част от екипите на Агенция "Фокус", сп. Тема и сайта Expressnews.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА