България е домакин на едно от най-престижните винени събития в света

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

България е избрана за провеждането на VIII издание на едно от най-престижните винени събития в Света – Digital Wine Communication Conference 2015 (DWCC 2015), съобщават от Министерството на земеделието. Конференцията ще се проведе в периода 23 – 25 октомври 2015 г. в Пловдив. DWCC e единственото международно събитие, посветено на дигиталния маркетинг и онлайн комуникации на виното, като предоставя трибуна на световната винена общност да адресира посланията си като тази година на фокус ще бъдат българското вино и България, отбелязват от институцията.

Очаква се събитието да посетят над 300 винени блогъри, журналисти, търговци и винени професионалисти от най-висок ранг. DWCC ще привлече вниманието на всички най-влиятелни личности във винената индустрия от световен мащаб към българското вино и родните винопроизводители.

DWCC се провежда ежегодно, в различни винени региони по света като Италия, Испания, Португалия,  Швейцария, Турция, Австрия и др. От земеделското министерство посочват, че конференцията ще помогне да се създаде международна мрежа от винени комуникатори, да се насърчи придобиването на умения и информация. То ще служи за обмен на опит в динамичния свят на виното и свързания с него туризъм.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА