За силни бизнес позиции – представяне на европейски проекти на международните изложби за храни и напитки

Златко Златков
Златко Златков
2 Минути

Международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД И ДРИНК и специализираната изложба за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ ежегодно привличат специалистите в хранително-вкусовия и хорека секторите.

От 5 до 8 ноември Интер Експо Център – София ще посрещне участниците в изложбите и с полезна бизнес програма. Браншовите организации в страната ще привлекат професионалистите в своята област на различни събития – конференции, международни срещи, семинари и презентации.

Сдружение „Традиционни сурово-сушени месни продукти” ще проведе Национален съвет и дегустация на традиционни сурово-сушени месни продукти в рамките на изложба МЕСОМАНИЯ.

Националният браншови съюз на хлебарите и сладкарите ще вземе участие в програмата със събитието „Хлябът – храна на боговете и на хората от 21 век“. Темата ще позволи привличането на широк кръг участници за обмен на мнения и полезни съвети за хляба като основна храна на българската трапеза.

Асоциацията на млекопреработвателите в България ще организира национална конференция „Проблеми и решения в млечния сектор“. Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци ще представи пред журналисти и партньорски организации проекта „Освободете европейския вкус“. Той е насочен към пазарите за преработени плодове и зеленчуци на Русия и Обединените Арабски Емирства и е разработен в съответствие с директива на ЕС.

Участие ще има и от страна на Българска Асоциация Биопродукти с конференция на тема „Подпомагане на биоземеделието в следващия програмен период 2014 – 2020 при прилагане на общата селскостопанска политика в България“. „Естествено и неподправено за пивото“ е темата на събитието, с което Съюзът на пивоварите ще се включи в програмата на изложбите.

Освен в тези събития,  посетителите на специализираните изложби ще могат да вземат участие в още много интересни работни срещи, конкурси, дегустации и др.

Повече информация за МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД И ДРИНК, както и за специализираната изложба СИХРЕ, можете да откриете на www.food-exhibitions.bg, www.sihre.bg, както и в социалната мрежа Фейсбук.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements