Все повече земеделци избират тракторите McCormick, заради тяхното високо качество и топ технологии

Милица Петрова
Милица Петрова
2 Минути

Новите модели трактори McCormick печелят няколко поредни години престижните награди “Трактор на годината”, което е свидетелство за високата оценка, която получават както от специалисти в агроиндустрията, така и от фермерите в цяла Европа. Наскоро McCormick показа новите модели трактори X6, X7 и X8, както и новият X5, който бе удостоен за “Трактор на годината 2024”.

McCormick X6.415, който е “Трактор на годината 2023” е един от най-предпочитаните модели сред фермерите. Двигателят му е Stage V с мощност 155 к.с. Оборудван е с нова Powershift трансмисия с електрохидравличен реверс. Новост е мултифункционалния джойстик SmartPilot Plus.

При новия модел McCormick X7.624, който е с максимална мощност 240 к.с., е налице нов по-агресивен външен дизайн, който отговаря на повишената производителност, която включва 9300 кг товароподемност на навеса, както и новата безстепенна CVT трансмисия ZF. Голямо предимство също е еластичното хидравлично окачване и електрохидравлично включване на предния мост. Новост е кабината Clever cab с електрохидравлично окачване. За удобство на оператора тракторът е оборудван със седалка с обдухване, както и с цветен сензорен екран, съвместим с Apple Car Play и Android Аuto.

Флагманът сред тракторите McCormick е новия X8.631 с безстепенна трансмисия VT-Drive и мощност 310 к.с. Този модел е проектиран за най-изисканите селскостопански приложения. С интелигентни системи за управление и навигация Topcon, X8.631 осигурява изключително висока производителност и ефективност.

За повече информация се обръщайте към Оптиком – официален вносител на McCormick за България – 0 700 70 705; https://opticom-bg.com.

Милица Петрова е завършила Маркетинг във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Работи в отдел "Реклама и Маркетинг" на Agrozona.bg от 2021 г.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА